Babagan Kita

Hebei TUBO Machinery Co., Ltd. pabrik gandheng Pabrik Pipa / Pabrik Pipa ERW, Pabrik Pipa LSAW (JCO), Mesin Pembentuk Roll Dingin lan Garis Slitting, uga peralatan tambahan kanggo luwih saka 15 taun, kita berkembang lan tuwuh sejajar karo sarat pasar sing terus berkembang.

Kanthi piranti lunak desain morden lan luwih saka 130 nyetel kabeh jinis peralatan mesin CNC, Mesin TUBO wis terus berkembang lan nambah pengetahuan babagan lapangan ing wektu.

Tuan TUBO Teknologi Roller Common Use paling anyar ing donya, Formulir FF, Formulir FFX, Formulir Langsung menyang Square, lsp. Sawise ngetung babagan ukuran lan output panjaluk pembeli, kita bisa ngrancang mesin pipa / tabung sing ngirit total investasi nganti maksimal.

Mesin TUBO menang akeh lini produksi domestik lan jaban rangkah pabrik pipa gandheng, mesin pembentuk roll adhem lan garis geser kanthi reputasi lan kualitas sing apik. Mesin kita wis diekspor menyang Chili, Kolombia, Meksiko, Ekuador, Rusia, Albania, Turki, Irak, Iran, Siprus, Suriah, Uganda, Angola, Ethiopia, Vietnam, Kamboja, Rusia, Kazakhstan, Uzbekistan, Kirgistan, Tajikistan lsp.

Mesin TUBO ora mung nggawe mesin KUALITAS TINGGI, nanging uga nawakake layanan teknis lan sawise-adol profesional. Sementara, sawetara produk bisa tundhuk karo syarat lan panjaluk pangguna.

Mesin TUBO, minangka mitra pangguna, nyedhiyakake ing endi wae & kapan wae teknik, dhukungan teknis, informasi, ide, lan layanan sing paling apik. Sukses para penggunane ndadekake sukses Mesin TUBO.

Mesin TUBO - Nggawe Nilai kanggo Pangguna!

20200310140707_62013

20200310140555_52879

Pasar Utama

Amerika Selatan Eropa Kulon Asia Wétan Tengah Afrika Wétan Oseania

Jinis Bisnis

Perusahaan Perdagangan Produsen

Merek: LONGYUE
Nomer Karyawan: > 236
Penjualan Tahunan: > 25 JUTA
Taun Madeg: 1997
Ekspor pc: <10%

Perusahaan Kita

Mesin TUBO - Nggawe Nilai kanggo Pangguna!

machinery3

machinery_co2

tubo_machinery1

Layanan
Sejarah
Tim Kita
Layanan

1. Layanan pra-sale
Insinyur TUBO MACHINERY nganalisa persyaratan pangguna kanthi tliti, kanggo mesthekake kabeh panjaluk bisa dipenuhi.

2. Instalasi lan komisioning
Instalasi tombol lan komisi pabrik tabung lengkap, garis geser, mesin pembentuk gulungan;
Pengawasan instalasi lan komisioning;
Latihan kanggo teknisi / buruh pangguna sajrone nindakake tugas;
Operasi pabrik jangka panjang, yen dijaluk;

3. Dhukungan sawise adol
MESIN TUBO bisa nyedhiyakake layanan purna jual sing sampurna kanggo para pelanggan. Sawise instalasi lan komisioning, pelatihan teknis lengkap bakal diwenehake marang para operator lan tenaga perawatan. Teknisi layanan sawise adol bakal nyimpen data rinci babagan informasi lan status peralatan pelanggan kanggo pelanggan, lan nganyari anyar lan nglacak loop tertutup. Yen ana pitakon, insinyur perawatan kita bakal nanggapi konsultasi telpon sampeyan saben jam, menehi solusi teknis kanthi sabar lan tliti, lan menehi instruksi marang operator utawa buruh perawatan.

4. Dhukungan Rusak
Insinyur trampil lan berpengalaman TUBO MACHINERY siyap ngatasi jinis gangguan.
Bantuan lan saran teknis langsung liwat telpon lan / utawa e-mail;
Layanan teknis ditindakake ing situs Pelanggan, yen dibutuhake;
Pasokan komponen mekanik lan elektronik sing penting;

5. Nganyari lan Nganyarke
MESIN TUBO duwe pengalaman amba babagan nganyari, nganyari utawa nganyari pabrik tabung sing wis tuwa. Sistem kontrol bisa dadi tanggal lan ora bisa dipercaya sawise pirang-pirang taun ing lapangan. Kita bisa nawakake pilihan kontrol adhedhasar PC, PLC lan CNC paling anyar. Sistem mekanik lan gegandhengan uga bisa entuk manfaat saka perbaikan utawa penggantian, supaya pangguna produk sing luwih apik lan operasi sing luwih dipercaya saka mesin kasebut.

Sejarah

Kita, Hebei TUBO Machinery Co., Ltd., pabrik lan pabrik gandheng tabung / pipa gandheng, mesin pembentuk gulung adhem lan garis geser, uga peralatan tambahan luwih saka 16 taun, kita berkembang lan tuwuh sejajar karo sarat pasar sing terus berkembang .

Tim Kita

Kanthi luwih saka 130 set kabeh jinis peralatan mesin CNC, luwih saka 200 karyawan, Kira-kira. 45.000 meter persegi jubin lantai, Mesin TUBO wis terus berkembang lan nambah pengetahuan babagan lapangan ing wektu sing tepat. Ganti lan tundhuk karo panjaluk pelanggan, perusahaan nganggep pelanggan dadi mitra sing dipercaya lan apik banget.

Sertifikat

Produk Kita Wis Liwat Akeh Sertifikat.

machinery_co_ltd

machinery_co_ltd2

machinery_co_ltd3

Ndeleng Liyane Babagan Kita