Points Blades Saw Circular

Katrangan singkat:

Blade gergaji biasane digunakake kanggo nglereni tabung, pipa, bagean lan bahan adhedhasar baja padat, Iki uga volume sing luwih gedhe kanggo ngethok bahan sing ora beku. Digunakake kanggo Nglereni Orbital.

Kita uga bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.


Detail Produk

FAQ

KIRIM INQUIRY

Tag Produk

Katrangan Produk

Blade gergaji biasane digunakake kanggo nglereni tabung, pipa, bagean lan bahan adhedhasar baja padat, Iki uga volume sing luwih gedhe kanggo ngethok bahan sing ora beku. Digunakake kanggo Nglereni Orbital.

Kauntungan

1.Iku luwih cepet.
2. Ngirit daya.
3. Swara luwih murah lan luwih aman.
4. Kondisi kerja lan permukaan pemotongan bisa apik banget ing kondhisi lini produksi kanthi kacepetan dhuwur.

Spesifikasi

Spesifikasi

Diameter (mm) Kandel (mm) Bore (mm) Nomer Gigi
300 2.8 50 40 ~ 50
340 3.8 80 52 ~ 64
355 3.8 / 4.0 80 64 ~ 72
380 4.0 / 4.4 80/115 52 ~ 70
400 4.3 80/115 52 ~ 80
450 5.0 / 6.0 80/115 52 ~ 72

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. P: Apa sampeyan produsen?
    A: Ya, Kita produsen. Luwih saka 15 taun R&D lan Pengalaman Manufaktur. Kita nggunakake luwih saka 130 peralatan mesin CNC kanggo njamin produk sing sampurna.
     
    2. P: Apa syarat pembayaran sing sampeyan tampa?
    A: Kita fleksibel babagan syarat pambayaran, hubungi kita kanggo rincian.

    3. P: Informasi apa sing sampeyan butuhake kanggo menehi kutipan?
    A: 1. Kekuwatan Hasil Maksimum materi,
    2. Kabeh ukuran pipa sing dibutuhake (ing mm),
    3. Kekandelan tembok (min-max)

    4. P: Apa kaluwihan sampeyan?
    A: 1. Teknologi enggo bareng cetakan majeng (FFX, Square Forming Direct). Ngirit akeh investasi.
    2. Teknologi pangowahan cepet paling anyar kanggo nambah output lan nyuda intensitas tenaga kerja.
    3. Luwih saka 15 taun R&D lan Pengalaman Manufaktur.
    4. 130 peralatan mesin CNC kanggo njamin produk sing sampurna.
    5. Disesuaikan Miturut Syarat Pelanggan.

    5. P: Apa sampeyan duwe dhukungan sawise adol?
    A: Ya wis. Kita duwe tim instalasi profesional-10 lan profesional sing kuwat.

    6. T: Kepiye layanan sampeyan?
    A: (1) Garansi setaun.
    (2) Nyedhiyakake suku cadang kanggo wektu urip kanthi rega biaya.
    (3) Nyedhiyakake dhukungan teknis Video, Instalasi lapangan, komisioning lan pelatihan, dhukungan online, Insinyur sing kasedhiya kanggo mesin layanan ing jaban rangkah.
    (4) Nyedhiyakake layanan teknis kanggo pembaharuan fasilitas, perbaikan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita