200 * 200mm Langsung Mbentuk menyang Kothak

Katrangan singkat:

Bentuk persegi utawa persegi dowo dibentuk sadurunge ngelas tabung.

Kita uga bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.


Detail Produk

FAQ

KIRIM INQUIRY

Tag Produk

Katrangan Produk

Bentuk persegi utawa persegi dowo dibentuk sadurunge ngelas tabung.

Alur Proses

Coil Steel → Uncoiling → Flattening / Leveling → Gunting & End Cutting → Coil Accumulator → Forming → Welding → Deburring → Water Coiling → Ukuran → Straightening → Cutting → Run-out table

p2

Kauntungan

1. mbandhingake kanthi cara mbentuk persegi lan persegi dowo, cara iki luwih apik kanggo bentuk salib, kanthi sebanding, semi diameter balapan njero cilik, lan pinggirane rata, sisihane biasa tabung lan bentuk tabung sing sampurna.

2. Lan kabeh baris mbukak kurang, utamane bagean ukuran.

3. Lebar jalur baja udakara 2.4 ~ 3% luwih cilik tinimbang puteran dadi persegi / persegi panjang, bisa ngirit biaya bahan baku.

4. Iki nganggo cara mlengkung multi-titik, ngindhari kekuwatan aksial lan abrasi sisih, nyuda langkah mbentuk nalika njamin kualitas, sauntara nyuda limbah listrik lan abrasi roller.

5. Iki nggunakake roller tipe gabungan ing sisih paling dhisik, mula ngerti yen set rol bisa ngasilake kabeh ukuran tabung persegi / persegi panjang kanthi spesifikasi sing beda, nyuda toko roller, nyuda biaya udakara 80% roller, cepet omzet bankroll, cekak wektu kanggo desain produk anyar.

6. Kabeh roller minangka saham umum, ora prelu ngganti rol nalika ngganti ukuran tabung, mung nyetel posisi rol nganggo motor utawa PLC, lan nyadari kontrol otomatis lengkap; nyuda banget wektu ganti rol, nyuda intensitas tenaga kerja, nambah efisiensi produksi.

Spesifikasi

Barang Spesifikasi
Tube Tube 80 x 80 - 200 x 200 mm
Tabung Rectangular 100 x 160 - 250 x 150 mm
Kandel Tembok 2,0 mm - 8,0 mm
Panjang Tube 6,0 m - 12,0 m
Kacepetan Line Maks. 40 m / mnt
Cara Ngelas Las Frekuensi Tinggi State Solid
Metode Pembentukan Langsung Mbentuk menyang Tabung Persegi lan Rectangular

Dhaptar Model

Model Alun-alun Pipa (mm) Rectangular Pipa (mm) Kandel (mm) Kacepetan (m / min)
LW400 40 × 40 ~ 100 × 100 40 × 60 ~ 80 × 120 1,5 ~ 5.0 20 ~ 70
LW600 50 × 50 ~ 150 × 150 50 × 70 ~ 100 × 200 2.0 ~ 6.0 20 ~ 50
LW800 80 × 80 ~ 200 × 200 60 × 100 ~ 150 × 250 2.0 ~ 8.0 10 ~ 40
LW1000 100 × 100 ~ 250 × 250 80 × 120 ~ 200 × 300 3.0 ~ 10.0 10 ~ 35
LW1200 100 × 100 ~ 300 × 300 100 × 120 ~ 200 × 400 4.0 ~ 12.0 10 ~ 35
LW1600 200 × 200 ~ 400 × 400 150 × 200 ~ 300 × 500 5.0 ~ 16.0 10 ~ 25
LW2000 250 × 250 ~ 500 × 500 200 × 300 ~ 400 × 600 8.0 ~ 20.0 10 ~ 25

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. P: Apa sampeyan produsen?
    A: Ya, Kita produsen. Luwih saka 15 taun R&D lan Pengalaman Manufaktur. Kita nggunakake luwih saka 130 peralatan mesin CNC kanggo njamin produk sing sampurna.
     
    2. P: Apa syarat pembayaran sing sampeyan tampa?
    A: Kita fleksibel babagan syarat pambayaran, hubungi kita kanggo rincian.

    3. P: Informasi apa sing sampeyan butuhake kanggo menehi kutipan?
    A: 1. Kekuwatan Hasil Maksimum materi,
    2. Kabeh ukuran pipa sing dibutuhake (ing mm),
    3. Kekandelan tembok (min-max)

    4. P: Apa kaluwihan sampeyan?
    A: 1. Teknologi enggo bareng cetakan majeng (FFX, Square Forming Direct). Ngirit akeh investasi.
    2. Teknologi pangowahan cepet paling anyar kanggo nambah output lan nyuda intensitas tenaga kerja.
    3. Luwih saka 15 taun R&D lan Pengalaman Manufaktur.
    4. 130 peralatan mesin CNC kanggo njamin produk sing sampurna.
    5. Disesuaikan Miturut Syarat Pelanggan.

    5. P: Apa sampeyan duwe dhukungan sawise adol?
    A: Ya wis. Kita duwe tim instalasi profesional-10 lan profesional sing kuwat.

    6. T: Kepiye layanan sampeyan?
    A: (1) Garansi setaun.
    (2) Nyedhiyakake suku cadang kanggo wektu urip kanthi rega biaya.
    (3) Nyedhiyakake dhukungan teknis Video, Instalasi lapangan, komisioning lan pelatihan, dhukungan online, Insinyur sing kasedhiya kanggo mesin layanan ing jaban rangkah.
    (4) Nyedhiyakake layanan teknis kanggo pembaharuan fasilitas, perbaikan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk