Uncoiler

Katrangan singkat:

Un-Coiler minangka peralatan penting ing bagean mlebu ing garis pabrik pipa. Umume digunakake kanggo nyekel strip baja supaya gulungan koil dibukak. Nyedhiyakake bahan baku kanggo lini produksi.

Kita uga bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.


Detail Produk

FAQ

KIRIM INQUIRY

Tag Produk

Katrangan Produk

Un-Coiler minangka peralatan penting ing bagean mlebu ing garis pabrik pipa. Umume digunakake kanggo nyekel strip baja supaya gulungan koil dibukak. Nyedhiyakake bahan baku kanggo lini produksi.

Klasifikasi

1. Mandrel kaping pindho Uncoiler
Loro mandrel kanggo nyiapake rong gulungan, muter otomatis, ngembang / nyusut / ngerem nggunakake piranti sing dikontrol pneumatik, kanthi roller penet lan lengen sisih kanggo nyegah koil lan muter.

2. Mandrel Tunggal Uncoiler
Single Mandrel kanggo ngemot gulungan sing luwih abot, ngembang / nyusut hidrolik, kanthi roller pencet kanggo nyegah koil, kalebu mobil coil kanggo mbantu ngemot koil.

3. Double Cone Uncoiler kanthi hidrolik
Kanggo koil abot kanthi jembaré lan diameteré amba, kerucut dobel, nganggo mobil coil, otomatis ngemot lan pusat centhang


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. P: Apa sampeyan produsen?
    A: Ya, Kita produsen. Luwih saka 15 taun R&D lan Pengalaman Manufaktur. Kita nggunakake luwih saka 130 peralatan mesin CNC kanggo njamin produk sing sampurna.
     
    2. P: Apa syarat pembayaran sing sampeyan tampa?
    A: Kita fleksibel babagan syarat pambayaran, hubungi kita kanggo rincian.

    3. P: Informasi apa sing sampeyan butuhake kanggo menehi kutipan?
    A: 1. Kekuwatan Hasil Maksimum materi,
    2. Kabeh ukuran pipa sing dibutuhake (ing mm),
    3. Kekandelan tembok (min-max)

    4. P: Apa kaluwihan sampeyan?
    A: 1. Teknologi enggo bareng cetakan majeng (FFX, Square Forming Direct). Ngirit akeh investasi.
    2. Teknologi pangowahan cepet paling anyar kanggo nambah output lan nyuda intensitas tenaga kerja.
    3. Luwih saka 15 taun R&D lan Pengalaman Manufaktur.
    4. 130 peralatan mesin CNC kanggo njamin produk sing sampurna.
    5. Disesuaikan Miturut Syarat Pelanggan.

    5. P: Apa sampeyan duwe dhukungan sawise adol?
    A: Ya wis. Kita duwe tim instalasi profesional-10 lan profesional sing kuwat.

    6. T: Kepiye layanan sampeyan?
    A: (1) Garansi setaun.
    (2) Nyedhiyakake suku cadang kanggo wektu urip kanthi rega biaya.
    (3) Nyedhiyakake dhukungan teknis Video, Instalasi lapangan, komisioning lan pelatihan, dhukungan online, Insinyur sing kasedhiya kanggo mesin layanan ing jaban rangkah.
    (4) Nyedhiyakake layanan teknis kanggo pembaharuan fasilitas, perbaikan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita