Akumulator

Katrangan singkat:

Akumulator perlu kanggo pabrik pabrik tabung, amarga tanggung jawab panyimpenan bahan sementara lan njamin supaya operasi terus-terusan. Uga nglindhungi strip baja saka goresan.

Kita uga bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.


Detail Produk

FAQ

KIRIM INQUIRY

Tag Produk

Katrangan Produk

Akumulator perlu kanggo pabrik pabrik tabung, amarga tanggung jawab panyimpenan bahan sementara lan njamin supaya operasi terus-terusan. Uga nglindhungi strip baja saka goresan.

Jinis

1. Disc-type Horizontal Spiral Accumulator; (Kanggo koil kanthi kekandelan cilik lan jembar cilik)
2. Jinis-jinis Akumulator Spiral Horisontal; (Kanggo koil kanthi kekandelan gedhe lan jembaré gedhe)

Kauntungan

1. Kapasitas dhuwur
2. Aja Gores kanggo ngudani
3. Ora ana pembengkakan daur ulang
4. Ora ana loop sing ditarik
5. Konsumsi daya sing kurang
6. operasi sing gampang
7. regane murah.
8. Lindhungi lumahing strip baja, Supaya ora gores.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. P: Apa sampeyan produsen?
    A: Ya, Kita produsen. Luwih saka 15 taun R&D lan Pengalaman Manufaktur. Kita nggunakake luwih saka 130 peralatan mesin CNC kanggo njamin produk sing sampurna.
     
    2. P: Apa syarat pembayaran sing sampeyan tampa?
    A: Kita fleksibel babagan syarat pambayaran, hubungi kita kanggo rincian.

    3. P: Informasi apa sing sampeyan butuhake kanggo menehi kutipan?
    A: 1. Kekuwatan Hasil Maksimum materi,
    2. Kabeh ukuran pipa sing dibutuhake (ing mm),
    3. Kekandelan tembok (min-max)

    4. P: Apa kaluwihan sampeyan?
    A: 1. Teknologi enggo bareng cetakan majeng (FFX, Square Forming Direct). Ngirit akeh investasi.
    2. Teknologi pangowahan cepet paling anyar kanggo nambah output lan nyuda intensitas tenaga kerja.
    3. Luwih saka 15 taun R&D lan Pengalaman Manufaktur.
    4. 130 peralatan mesin CNC kanggo njamin produk sing sampurna.
    5. Disesuaikan Miturut Syarat Pelanggan.

    5. P: Apa sampeyan duwe dhukungan sawise adol?
    A: Ya wis. Kita duwe tim instalasi profesional-10 lan profesional sing kuwat.

    6. T: Kepiye layanan sampeyan?
    A: (1) Garansi setaun.
    (2) Nyedhiyakake suku cadang kanggo wektu urip kanthi rega biaya.
    (3) Nyedhiyakake dhukungan teknis Video, Instalasi lapangan, komisioning lan pelatihan, dhukungan online, Insinyur sing kasedhiya kanggo mesin layanan ing jaban rangkah.
    (4) Nyedhiyakake layanan teknis kanggo pembaharuan fasilitas, perbaikan.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita