HSS Saw Blade

Katrangan singkat:

Blade lapisan cocok kanggo kacepetan dhuwur, suhu dhuwur, beban dhuwur, kahanan nglereni garing, resistensi oksidasi suhu dhuwur, resistensi abrasi dhuwur, lan ningkatake umur layanan. untu bisa mecah kakehan. ngirit biaya.Kita uga bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.


Detail Produk

FAQ

KIRIM INQUIRY

Tag Produk

Katrangan Produk

Blade lapisan cocok kanggo kacepetan dhuwur, suhu dhuwur, beban dhuwur, kahanan nglereni garing, resistensi oksidasi suhu dhuwur, resistensi abrasi dhuwur, lan ningkatake umur layanan. untu bisa mecah kakehan. ngirit biaya.
Bahan Baku: M7, M2, M35
Lapisan: TiN, TiCN, TiALN, TiAICN

Kauntungan

1.Gunakake luwih stabil kanthi bahan bermutu (NACHI, HEYE), bahan baku berkualitas stabil minangka dhasar nggawe pisau gergaji kualitas tinggi.
2. Peralatan sing diimpor kanggo ngolah panas (NACHI), teknologi pangolahan panas sing apik banget lan peralatan kanggo pisau gergaji.
3. Peralatan ngasah GigiCNC (LOROCH saka Gemany), untu sing tepat lan landhep nggawe agul-agul gergaji ing kahanan sing apik.
4. Indikator presisi yaiku liwat pengujian sing ketat, kanggo njamin agul-agul gergaji kanthi kondisi kerja sing apik lan bahan kerja presisi tinggi.

Spesifikasi

Spesifikasi

Diameter (mm) Kandel (mm) Bore (mm) Nomer Gigi
300 2.0 / 2.5 / 3.0 32/40 120 ~ 130
350 2.0 / 2.5 / 3.0 / 3.5 32/40/50 110 ~ 300
370 2.5 / 3.0 / 3.5 32/40/50 100 ~ 280
400 2.5 / 3.0 / 3.5 / 4.0 40/50 100 ~ 310
450 3.0 / 3.5 / 4.0 40/50 100 ~ 350
500 3.0 / 3.5 / 4.0 40/50/80 100 ~ 350

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. P: Apa sampeyan produsen?
    A: Ya, Kita produsen. Luwih saka 15 taun R&D lan Pengalaman Manufaktur. Kita nggunakake luwih saka 130 peralatan mesin CNC kanggo njamin produk sing sampurna.
     
    2. P: Apa syarat pembayaran sing sampeyan tampa?
    A: Kita fleksibel babagan syarat pambayaran, hubungi kita kanggo rincian.

    3. P: Informasi apa sing sampeyan butuhake kanggo menehi kutipan?
    A: 1. Kekuwatan Hasil Maksimum materi,
    2. Kabeh ukuran pipa sing dibutuhake (ing mm),
    3. Kekandelan tembok (min-max)

    4. P: Apa kaluwihan sampeyan?
    A: 1. Teknologi enggo bareng cetakan majeng (FFX, Square Forming Direct). Ngirit akeh investasi.
    2. Teknologi pangowahan cepet paling anyar kanggo nambah output lan nyuda intensitas tenaga kerja.
    3. Luwih saka 15 taun R&D lan Pengalaman Manufaktur.
    4. 130 peralatan mesin CNC kanggo njamin produk sing sampurna.
    5. Disesuaikan Miturut Syarat Pelanggan.

    5. P: Apa sampeyan duwe dhukungan sawise adol?
    A: Ya wis. Kita duwe tim instalasi profesional-10 lan profesional sing kuwat.

    6. T: Kepiye layanan sampeyan?
    A: (1) Garansi setaun.
    (2) Nyedhiyakake suku cadang kanggo wektu urip kanthi rega biaya.
    (3) Nyedhiyakake dhukungan teknis Video, Instalasi lapangan, komisioning lan pelatihan, dhukungan online, Insinyur sing kasedhiya kanggo mesin layanan ing jaban rangkah.
    (4) Nyedhiyakake layanan teknis kanggo pembaharuan fasilitas, perbaikan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita