Layanan Kita

Kita Layanan

Layanan
Sejarah
Tim Kita
Layanan

1. Layanan pra-sale
Insinyur TUBO MACHINERY nganalisa persyaratan pangguna kanthi tliti, kanggo mesthekake kabeh panjaluk bisa dipenuhi.

2. Instalasi lan komisioning
Instalasi tombol lan komisi pabrik tabung lengkap, garis geser, mesin pembentuk gulungan;
Pengawasan instalasi lan komisioning;
Latihan kanggo teknisi / buruh pangguna sajrone nindakake tugas;
Operasi pabrik jangka panjang, yen dijaluk;

3. Dhukungan sawise adol
MESIN TUBO bisa nyedhiyakake layanan purna jual sing sampurna kanggo para pelanggan. Sawise instalasi lan komisioning, pelatihan teknis lengkap bakal diwenehake marang para operator lan tenaga perawatan. Teknisi layanan sawise adol bakal nyimpen data rinci babagan informasi lan status peralatan pelanggan kanggo pelanggan, lan nganyari anyar lan nglacak loop tertutup. Yen ana pitakon, insinyur perawatan kita bakal nanggapi konsultasi telpon sampeyan saben jam, menehi solusi teknis kanthi sabar lan tliti, lan menehi instruksi marang operator utawa buruh perawatan.

4. Dhukungan Rusak
Insinyur trampil lan berpengalaman TUBO MACHINERY siyap ngatasi jinis gangguan.
Bantuan lan saran teknis langsung liwat telpon lan / utawa e-mail;
Layanan teknis ditindakake ing situs Pelanggan, yen dibutuhake;
Pasokan komponen mekanik lan elektronik sing penting;

5. Nganyari lan Nganyarke
MESIN TUBO duwe pengalaman amba babagan nganyari, nganyari utawa nganyari pabrik tabung sing wis tuwa. Sistem kontrol bisa dadi tanggal lan ora bisa dipercaya sawise pirang-pirang taun ing lapangan. Kita bisa nawakake pilihan kontrol adhedhasar PC, PLC lan CNC paling anyar. Sistem mekanik lan gegandhengan uga bisa entuk manfaat saka perbaikan utawa penggantian, supaya pangguna produk sing luwih apik lan operasi sing luwih dipercaya saka mesin kasebut.

Sejarah

Kita, Hebei TUBO Machinery Co., Ltd., pabrik lan pabrik gandheng tabung / pipa gandheng, mesin pembentuk gulung adhem lan garis geser, uga peralatan tambahan luwih saka 16 taun, kita berkembang lan tuwuh sejajar karo sarat pasar sing terus berkembang .

Tim Kita

Kanthi luwih saka 130 set kabeh jinis peralatan mesin CNC, luwih saka 200 karyawan, Kira-kira. 45.000 meter persegi jubin lantai, Mesin TUBO wis terus berkembang lan nambah pengetahuan babagan lapangan ing wektu sing tepat. Ganti lan tundhuk karo panjaluk pelanggan, perusahaan nganggep pelanggan dadi mitra sing dipercaya lan apik banget.

Ndeleng Liyane Babagan Kita