Saw Pengilingan Orbital

Katrangan singkat:

Gergaji terbang orbit biasane digunakake kanggo pipa baja kandel kanthi diameter gedhe, lan ditrapake kanggo macem-macem bentuk lan bahan, kayata pipa bunder, pipa persegi, pipa profil lan liya-liyane.

Kita uga bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.


Detail Produk

FAQ

KIRIM INQUIRY

Tag Produk

Katrangan Produk

Gergaji terbang orbit biasane digunakake kanggo pipa baja kandel kanthi diameter gedhe, lan ditrapake kanggo macem-macem bentuk lan bahan, kayata pipa bunder, pipa persegi, pipa profil lan liya-liyane.

Kauntungan

1. kontrol otomatis (fungsi manual kasedhiya)
2.nggunakake teknologi pemotong adhem rotary panggilingan dobel
3. Motong pungkasan lancar lan burr gratis, ngilangi proses deburring sekunder
4. ngirit dhuwit lan pegawe.

Spesifikasi

Saw Pengilingan Orbital

Diameter Tabung

60 ~ 660mm

Kandel

2,5 ~ 22mm

Kacepetan Makarya

30 ~ 50m / min


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. P: Apa sampeyan produsen?
    A: Ya, Kita produsen. Luwih saka 15 taun R&D lan Pengalaman Manufaktur. Kita nggunakake luwih saka 130 peralatan mesin CNC kanggo njamin produk sing sampurna.
     
    2. P: Apa syarat pembayaran sing sampeyan tampa?
    A: Kita fleksibel babagan syarat pambayaran, hubungi kita kanggo rincian.

    3. P: Informasi apa sing sampeyan butuhake kanggo menehi kutipan?
    A: 1. Kekuwatan Hasil Maksimum materi,
    2. Kabeh ukuran pipa sing dibutuhake (ing mm),
    3. Kekandelan tembok (min-max)

    4. P: Apa kaluwihan sampeyan?
    A: 1. Teknologi enggo bareng cetakan majeng (FFX, Square Forming Direct). Ngirit akeh investasi.
    2. Teknologi pangowahan cepet paling anyar kanggo nambah output lan nyuda intensitas tenaga kerja.
    3. Luwih saka 15 taun R&D lan Pengalaman Manufaktur.
    4. 130 peralatan mesin CNC kanggo njamin produk sing sampurna.
    5. Disesuaikan Miturut Syarat Pelanggan.

    5. P: Apa sampeyan duwe dhukungan sawise adol?
    A: Ya wis. Kita duwe tim instalasi profesional-10 lan profesional sing kuwat.

    6. T: Kepiye layanan sampeyan?
    A: (1) Garansi setaun.
    (2) Nyedhiyakake suku cadang kanggo wektu urip kanthi rega biaya.
    (3) Nyedhiyakake dhukungan teknis Video, Instalasi lapangan, komisioning lan pelatihan, dhukungan online, Insinyur sing kasedhiya kanggo mesin layanan ing jaban rangkah.
    (4) Nyedhiyakake layanan teknis kanggo pembaharuan fasilitas, perbaikan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita