Tur Pabrik

FACTYOY

Ngadeg Horisontal Pabrik Pipa ERW720mm Kita bisa ngolah jaran horisontal ERW720mm. Iki minangka ukuran paling gedhe pabrik pipaERW ing China.

Bay-1
20171128101234_58322

Bay-2
20171128101245_51255

Bay-3
20171128101252_42831

Bay-4
20171128101301_66466

Lokakarya Maching CNC

Saiki kita duwe luwih saka 160 set peralatan mesin modern sing ana 130 set Detail peralatan mesin CNC
kaya ing ngisor iki:
6 set --- Mesin Boring Tipe Lantai ukuran gedhe, Mesin Penggilingan & Mesin Penggilingan Jenis Planer CNC;
9 set ---- Mesin Gilingan Gear CNC;
32 set --- Hobbing Gear CNC, Mesin Pembentuk & Mesin Pabrik Gear;
29 set --- Pusat Mesin Vertikal CNC;
6 set ---- Pusat Mesin Horisontal CNC;
12 set --- 8050 CNC Lathes;
5 set ---- 8080 CNC Lathes;
1set ----- 80125 CNC Lathe;
5 set ---- Pusat Penggilingan CNC Lathing;
17 set --- Ploth Lathes;
6 set ---- Mesin Penggilingan Plain;
2set ---- Lathes Vertikal;
10 set --- Mesin Penggilingan Internal / Silinder & PermukaanN CNC;
4 set ---- Mesin Nglereni CNC;
4 set ---- Mesin Nglereni Laser;
3 set ---- Obat Perawatan Panas Berkala;
3 set ---- tungku Tempering;
1 set ----- Mesin Quenching Frekuensi Tinggi;
1 set ----- Mesin Quenching Frekuensi Sedeng;
4 set ---- Sumur Tungku;
1 set ----- 400T Mesin Bending.

OEM / ODM

Kanthi tim teknis profesional, peralatan mesin modern modern, kontrol kualitas kanthi ketat ing kabeh tahap produksi lan layanan pelanggan sing luar biasa, kita kabeh mitra bisnis kerja sama karo metode OEMODB / OBM.

R&D

Departemen R&D wis ngembangake teknologi lan peralatan anyar, kayata teknologi pembentuk multi-fungsi, pabrik tabung presisi tinggi, lini produksi pipa kalsium inti, lsp. Kami nyedhiyakake layanan OEM / ODM menyang pirang-pirang negara, kayata Jerman, AS, Australia, SA, lsp.