Profil Perusahaan

Hebei TUBO Machinery Co., Ltd. pabrik gandheng Pabrik Pipa / Pabrik Pipa ERW, Pabrik Pipa LSAW (JCO), Mesin Pembentuk Roll Dingin lan Garis Slitting, uga peralatan tambahan kanggo luwih saka 15 taun, kita berkembang lan tuwuh sejajar karo sarat pasar sing terus berkembang.

Kanthi piranti lunak desain morden lan luwih saka 130 nyetel kabeh jinis peralatan mesin CNC, Mesin TUBO wis terus berkembang lan nambah pengetahuan babagan lapangan ing wektu.

Tuan TUBO Teknologi Roller Common Use paling anyar ing donya, Formulir FF, Formulir FFX, Formulir Langsung menyang Square, lsp. Sawise ngetung babagan ukuran lan output panjaluk pembeli, kita bisa ngrancang mesin pipa / tabung sing ngirit total investasi nganti maksimal.

Mesin TUBO menang akeh lini produksi domestik lan jaban rangkah pabrik pipa gandheng, mesin pembentuk roll adhem lan garis geser kanthi reputasi lan kualitas sing apik. Mesin kita wis diekspor menyang Chili, Kolombia, Meksiko, Ekuador, Rusia, Albania, Turki, Irak, Iran, Siprus, Suriah, Uganda, Angola, Ethiopia, Vietnam, Kamboja, Rusia, Kazakhstan, Uzbekistan, Kirgistan, Tajikistan lsp.
Mesin TUBO ora mung nggawe mesin KUALITAS TINGGI, nanging uga nawakake layanan teknis lan sawise-adol profesional. Sementara, sawetara produk bisa tundhuk karo syarat lan panjaluk pangguna.
Mesin TUBO, minangka mitra pangguna, nyedhiyakake ing endi wae & kapan wae teknik, dhukungan teknis, informasi, ide, lan layanan sing paling apik. Sukses para penggunane ndadekake sukses Mesin TUBO.
Mesin TUBO - Nggawe Nilai kanggo Pangguna!

20200310140707_62013

20200310140555_52879

Pasar Utama

Amerika Selatan
Eropa Kulon
Wetan
Asia Tengah
Oseania Afrika Wétan

Jinis Bisnis

Perusahaan Perdagangan Produsen

Merek: Mesin Tubo
Nomer Karyawan: > 236
Penjualan Tahunan: > 25 Yuta

Perusahaan Kita

Mesin TUBO - Nggawe Nilai kanggo Pangguna!

machinery3

machinery_co2

tubo_machinery1

Ndeleng Liyane Babagan Kita