Saw Gesekan

Katrangan singkat:

Iki minangka peralatan mekanik sing digunakake terus-terusan produksi, pipa baja nglereni penguasa Auto Fixed, sing minangka salah sawijining piranti pendukung elemen kanggo jalur produksi pipa las.

Kita uga bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.


Detail Produk

FAQ

KIRIM INQUIRY

Tag Produk

Katrangan Produk

Iki minangka peralatan mekanik sing digunakake terus-terusan produksi, pipa baja nglereni penguasa Auto Fixed, sing minangka salah sawijining piranti pendukung elemen kanggo jalur produksi pipa las.
Motor DC inersia sing sithik liwat piranti transmisi mekanik, ngukur, ngetung lan nyopir gergaji kanthi kacepetan sing padha kanthi pipa mlaku kanthi kecepatan dhuwur, banjur gunakake pipa kanthi dawa sing ditemtokake.

Kauntungan

1. Ekonomi
2.2.kurangi investasi.

Spesifikasi

Flying dipotong

Diameter Tabung

6 ~ 168mm

Kandel Tembok

0,3 ~ 6mm

Kacepetan Makarya

60 ~ 120m / min


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. P: Apa sampeyan produsen?
    A: Ya, Kita produsen. Luwih saka 15 taun R&D lan Pengalaman Manufaktur. Kita nggunakake luwih saka 130 peralatan mesin CNC kanggo njamin produk sing sampurna.
     
    2. P: Apa syarat pembayaran sing sampeyan tampa?
    A: Kita fleksibel babagan syarat pambayaran, hubungi kita kanggo rincian.

    3. P: Informasi apa sing sampeyan butuhake kanggo menehi kutipan?
    A: 1. Kekuwatan Hasil Maksimum materi,
    2. Kabeh ukuran pipa sing dibutuhake (ing mm),
    3. Kekandelan tembok (min-max)

    4. P: Apa kaluwihan sampeyan?
    A: 1. Teknologi enggo bareng cetakan majeng (FFX, Square Forming Direct). Ngirit akeh investasi.
    2. Teknologi pangowahan cepet paling anyar kanggo nambah output lan nyuda intensitas tenaga kerja.
    3. Luwih saka 15 taun R&D lan Pengalaman Manufaktur.
    4. 130 peralatan mesin CNC kanggo njamin produk sing sampurna.
    5. Disesuaikan Miturut Syarat Pelanggan.

    5. P: Apa sampeyan duwe dhukungan sawise adol?
    A: Ya wis. Kita duwe tim instalasi profesional-10 lan profesional sing kuwat.

    6. T: Kepiye layanan sampeyan?
    A: (1) Garansi setaun.
    (2) Nyedhiyakake suku cadang kanggo wektu urip kanthi rega biaya.
    (3) Nyedhiyakake dhukungan teknis Video, Instalasi lapangan, komisioning lan pelatihan, dhukungan online, Insinyur sing kasedhiya kanggo mesin layanan ing jaban rangkah.
    (4) Nyedhiyakake layanan teknis kanggo pembaharuan fasilitas, perbaikan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita