Pabrik Tabung ERW 325mm

Katrangan singkat:

Pabrik tabung ERW325 / pabrik pipa / produksi pipa las / Mesin pipa digunakake kanggo ngasilake pipa baja 165mm ~ 325mm ing OD lan 4.0mm ~ 12.7mm ketebalan tembok, uga pipa kothak lan rerctangular sing cocog.

Kita uga bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan. 


Detail Produk

FAQ

KIRIM INQUIRY

Tag Produk

Katrangan Produk

Pabrik tabung ERW325 / pabrik pipa / produksi pipa las / Mesin pipa digunakake kanggo ngasilake pipa baja 165mm ~ 325mm ing OD lan 4.0mm ~ 12.7mm ketebalan tembok, uga pipa kothak lan rerctangular sing cocog.

Aplikasi :: GI, Konstruksi, Otomotif, Tabung Mekanik Umum, Mebel, Pertanian, Kimia, Minyak, Gas, Saluran, Prasarana.

Alur Proses

Koil Baja Double-arm Uncoiler Guntingan & Watesan Gunting lan Pungkasan Akumulator Koil Forming (Unit Flattening + Unit Driving Utama + Forming Unit + Unit Pandhuan + Unit Las Induksi Frekuensi Tinggi + Roller Squeeze) Deburring Cooling Banyu Ukuran & Lurus Nglereni Sawing Conveyor Pipa Kemasan Panyimpenan Gudang.

p2

Kauntungan

1. Efisiensi Produksi Dhuwur.
2. tliti dhuwur
3.Kuwat Dhuwur, Mesin bisa stabil kanthi kacepetan dhuwur, sing bisa ningkatake kualitas produk.
4. Tikus produk sing Cacah

Kanthi teknologi pembentuk alun langsung, sak set roller bisa ngasilake kabeh ukuran pipa.

Spesifikasi

Bahan Baku

Bahan Koil

Baja Karbon Rendah, Q235, Q195

Jembar

360mm-1020mm

Kekandelan:

4.0mm-12.7mm

ID Koil

Φ580-φ630mm

Koil OD

Maksimum φ2000mm

Bobot Koil

15Tons

Kapasitas Produksi

Pipa Babak

165mm - 325mm

Pipa Kothak & persegi Panjang

100mm * 100mm - 300 * 300mm

Kandel Tembok

4.0 - 12.7mm (Pipa Babak)
4.0 - 12mm (Pipa Kothak)

Kacepetan

Maks. 30m / menit

Panjang Pipa

6m - 12m

Kahanan Lokakarya

Daya Dinamis

380V, 3-phase,

50Hz (gumantung karo fasilitas lokal)

Kekuwatan Kontrol

220V, fase tunggal, 50 Hz

Ukuran kabeh baris

130m X 11m L * W


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. P: Apa sampeyan produsen?
    A: Ya, Kita produsen. Luwih saka 15 taun R&D lan Pengalaman Manufaktur. Kita nggunakake luwih saka 130 peralatan mesin CNC kanggo njamin produk sing sampurna.
     
    2. P: Apa syarat pembayaran sing sampeyan tampa?
    A: Kita fleksibel babagan syarat pambayaran, hubungi kita kanggo rincian.

    3. P: Informasi apa sing sampeyan butuhake kanggo menehi kutipan?
    A: 1. Kekuwatan Hasil Maksimum materi,
    2. Kabeh ukuran pipa sing dibutuhake (ing mm),
    3. Kekandelan tembok (min-max)

    4. P: Apa kaluwihan sampeyan?
    A: 1. Teknologi enggo bareng cetakan majeng (FFX, Square Forming Direct). Ngirit akeh investasi.
    2. Teknologi pangowahan cepet paling anyar kanggo nambah output lan nyuda intensitas tenaga kerja.
    3. Luwih saka 15 taun R&D lan Pengalaman Manufaktur.
    4. 130 peralatan mesin CNC kanggo njamin produk sing sampurna.
    5. Disesuaikan Miturut Syarat Pelanggan.

    5. P: Apa sampeyan duwe dhukungan sawise adol?
    A: Ya wis. Kita duwe tim instalasi profesional-10 lan profesional sing kuwat.

    6. T: Kepiye layanan sampeyan?
    A: (1) Garansi setaun.
    (2) Nyedhiyakake suku cadang kanggo wektu urip kanthi rega biaya.
    (3) Nyedhiyakake dhukungan teknis Video, Instalasi lapangan, komisioning lan pelatihan, dhukungan online, Insinyur sing kasedhiya kanggo mesin layanan ing jaban rangkah.
    (4) Nyedhiyakake layanan teknis kanggo pembaharuan fasilitas, perbaikan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk