Rod Ferit

Katrangan singkat:

Rod digawe saka bahan Ferrit lan minangka aksesoris penting kanggo nggunakake tabung lan pipa frekuensi tinggi. Bahan ferit Mn-Zn paling cocog karo sarat las welding frekuensi tinggi.Kita uga bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.


Detail Produk

FAQ

KIRIM INQUIRY

Tag Produk

Katrangan Produk

Rod digawe saka bahan Ferrit lan minangka aksesoris penting kanggo nggunakake tabung lan pipa frekuensi tinggi. Bahan ferit Mn-Zn paling cocog karo sarat las welding frekuensi tinggi.

Kauntungan

1. Rod ferit nyuda kekarepan saka jalur magnetik, mula ngirit energi lan nambah efisiensi proses sakabehe.
2. Fluks jenuh sing dhuwur dikombinasikake karo resistensi dhuwur sing nyuda kerugian saiki sing mbebayani kanggo nambah efisiensi pabrik.
3. Konstruksi kapadhetan sing dhuwur nambahake kekuatan mekanik kanggo umur dawa ing lingkungan operasi sing parah ing pabrik tabung baja.

Spesifikasi

Ukuran (D * L)

Kualitas / Kothak

Ukuran (D * L)

Jumlah / Kothak

Ukuran (D * L)

Jumlah / Kothak

10 × 100

432

10 × 140

216

10 × 200

216

11 × 100

432

11 × 140

216

11 × 200

216

12 × 100

360

12 × 140

180

12 × 200

180

13 × 100

300

13 × 140

150

13 × 200

150

13,5 × 100

300

13,5 × 140

150

14 × 200

150

14 × 100

300

14 × 140

150

15 × 200

150

15 × 100

300

15 × 140

150

16 × 200

120

16 × 100

240

16 × 140

120

17 × 200

96

17 × 100

192

17 × 140

96

18 × 200

96

18 × 100

192

18 × 140

96

20 × 200

90

20 × 100

192

20 × 140

96

22 × 200

54

22 × 100

108

22 × 140

54

24 × 200

54

25 × 100

108

24 × 140

54

25 × 200

54

28 × 100

108

25 × 140

54

28 × 200

54

30 × 100

72

28 × 140

54

30 × 200

36

32 × 100

72

30 × 140

36

32 × 200

36

35 × 100

48

32 × 140

36

35 × 200

24

38 × 100

24

25 × 140

24

36 × 200

24

36 × 100

24

38 × 140

24


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. P: Apa sampeyan produsen?
    A: Ya, Kita produsen. Luwih saka 15 taun R&D lan Pengalaman Manufaktur. Kita nggunakake luwih saka 130 peralatan mesin CNC kanggo njamin produk sing sampurna.
     
    2. P: Apa syarat pembayaran sing sampeyan tampa?
    A: Kita fleksibel babagan syarat pambayaran, hubungi kita kanggo rincian.

    3. P: Informasi apa sing sampeyan butuhake kanggo menehi kutipan?
    A: 1. Kekuwatan Hasil Maksimum materi,
    2. Kabeh ukuran pipa sing dibutuhake (ing mm),
    3. Kekandelan tembok (min-max)

    4. P: Apa kaluwihan sampeyan?
    A: 1. Teknologi enggo bareng cetakan majeng (FFX, Square Forming Direct). Ngirit akeh investasi.
    2. Teknologi pangowahan cepet paling anyar kanggo nambah output lan nyuda intensitas tenaga kerja.
    3. Luwih saka 15 taun R&D lan Pengalaman Manufaktur.
    4. 130 peralatan mesin CNC kanggo njamin produk sing sampurna.
    5. Disesuaikan Miturut Syarat Pelanggan.

    5. P: Apa sampeyan duwe dhukungan sawise adol?
    A: Ya wis. Kita duwe tim instalasi profesional-10 lan profesional sing kuwat.

    6. T: Kepiye layanan sampeyan?
    A: (1) Garansi setaun.
    (2) Nyedhiyakake suku cadang kanggo wektu urip kanthi rega biaya.
    (3) Nyedhiyakake dhukungan teknis Video, Instalasi lapangan, komisioning lan pelatihan, dhukungan online, Insinyur sing kasedhiya kanggo mesin layanan ing jaban rangkah.
    (4) Nyedhiyakake layanan teknis kanggo pembaharuan fasilitas, perbaikan.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita