Gabungan Pneumatik Baler Pneumatik Baja

Katrangan singkat:

GZA-32/25 Gabungan pneumatik mesin pengikat baja minangka paket mesin sing lengkap kanggo ngrampungake proses naleni, gesper cokotan, dipotong kanthi intergrasi.

Kita uga bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.


Detail Produk

FAQ

KIRIM INQUIRY

Tag Produk

Descripation Produk

GZA-32/25 Gabungan pneumatik mesin pengikat baja minangka paket mesin sing lengkap kanggo ngrampungake proses naleni, gesper cokotan, dipotong kanthi intergrasi.
Appliaction: Utamane digunakake ing perusahaan baja lan perusahaan logam non-ferrous mbungkus macem-macem pipa, sheet, profil, ingot lan produk liyane.

Fitur

1. Kombinasi baler baja, pengencangan pneumatik, gesper gigitan, dipotong kanthi integrasi integral.
2. Operasi pneumatik, upaya ngencengi.
3. Nggunakake teknologi canggih, kinerja stabil.
4. Balers gabungan bisa nggunakake jembaré 19,32mm saka jalur (opsional)

Spesifikasi

Jeneng Produk Mesin strap baja pneumatik Gza-32/25 gabungan
Seri produk Seri mesin tali Pneumatik KZ
Jinis Produk GZA-32/25
Materi naleni Waja
Gunakake jembaré waja 19mm, 32mm, (siji optik)
Gunakake kekandelan strip 0,8 ~ 1.2mm
Kacepetan ketegangan baja 5,3 m / mnt
Ketegangan ≥9.8kn / 0.6Mpa
Ngunci bagean saka kekuatan tarik ≥18.4KN
Bobot mesin 15kg

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. P: Apa sampeyan produsen?
    A: Ya, Kita produsen. Luwih saka 15 taun R&D lan Pengalaman Manufaktur. Kita nggunakake luwih saka 130 peralatan mesin CNC kanggo njamin produk sing sampurna.
     
    2. P: Apa syarat pembayaran sing sampeyan tampa?
    A: Kita fleksibel babagan syarat pambayaran, hubungi kita kanggo rincian.

    3. P: Informasi apa sing sampeyan butuhake kanggo menehi kutipan?
    A: 1. Kekuwatan Hasil Maksimum materi,
    2. Kabeh ukuran pipa sing dibutuhake (ing mm),
    3. Kekandelan tembok (min-max)

    4. P: Apa kaluwihan sampeyan?
    A: 1. Teknologi enggo bareng cetakan majeng (FFX, Square Forming Direct). Ngirit akeh investasi.
    2. Teknologi pangowahan cepet paling anyar kanggo nambah output lan nyuda intensitas tenaga kerja.
    3. Luwih saka 15 taun R&D lan Pengalaman Manufaktur.
    4. 130 peralatan mesin CNC kanggo njamin produk sing sampurna.
    5. Disesuaikan Miturut Syarat Pelanggan.

    5. P: Apa sampeyan duwe dhukungan sawise adol?
    A: Ya wis. Kita duwe tim instalasi profesional-10 lan profesional sing kuwat.

    6. T: Kepiye layanan sampeyan?
    A: (1) Garansi setaun.
    (2) Nyedhiyakake suku cadang kanggo wektu urip kanthi rega biaya.
    (3) Nyedhiyakake dhukungan teknis Video, Instalasi lapangan, komisioning lan pelatihan, dhukungan online, Insinyur sing kasedhiya kanggo mesin layanan ing jaban rangkah.
    (4) Nyedhiyakake layanan teknis kanggo pembaharuan fasilitas, perbaikan.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita