Babagan Kita

Tabung

PURWAKA

Hebei TUBO Machinery Co., Ltd. pabrik gandheng Pabrik Pipa / Pabrik Pipa ERW, Pabrik Pipa LSAW (JCO), Mesin Pembentuk Roll Dingin lan Garis Slitting, uga peralatan tambahan kanggo luwih saka 15 taun, kita berkembang lan tuwuh sejajar karo sarat pasar sing terus berkembang.

Kanthi piranti lunak desain morden lan luwih saka 130 nyetel kabeh jinis peralatan mesin CNC, Mesin TUBO wis terus berkembang lan nambah pengetahuan babagan lapangan ing wektu.

  • -
    Pengalaman 15 taun
  • -
    Peralatan Mesin CNC
  • -+
    Luwih saka 80 produk
  • -$
    Luwih saka 2 milyar

produk

Produk Kita

  • 2*1300mm Sltting Line

    2 * 1300mm Sltting Line

    Deskripsi Produk Iki digunakake kanggo nggulung koil materi mentah sing amba menyang strip sing sempit kanggo nyiyapake bahan kanggo proses sabanjure yaiku pabrik, pengelasan pipa, pembentuk adhem, pembentuk pukulan, lan liya-liyane. Jalur iki uga bisa nggeser macem-macem logam sing ora beku. Coil Loading Flow Proses → Uncoilling → Leveling → Cutting Head and End → Circle Shear → Slitter Edge Recoilling → Accumulator → Steel Head and End Bending → Pisah → Tensioner → Coilling Machine Advantage 1. Tingkat otomatisasi dhuwur dadi ...

  • 300*300mm Directly Forming to Square

    300 * 300mm Langsung Kanggo ...

    Deskripsi Produk Formulir persegi utawa persegi dowo dibentuk sadurunge ngelas tabung. Koil Baja Aliran Proses → Uncoiling → Flattening / Leveling → Cutting & End Cutting → Coil Accumulator → Forming → Las → Deburring → Coiling Water → Ukuran → Straightening → Cutting → Meja Run-out Advantage 1.bandhingake kanthi cara mbentuk persegi lan persegi panjang, kanthi cara iki luwih apik kanggo bentuk salib, komparatif, semi diameter balapan njero cilik, lan pinggirane rata, ...

  • 250*250mm Directly Forming to Square

    250 * 250mm Langsung Kanggo ...

    Deskripsi Produk Formulir persegi utawa persegi dowo dibentuk sadurunge ngelas tabung. Koil Baja Aliran Proses → Uncoiling → Flattening / Leveling → Cutting & End Cutting → Coil Accumulator → Forming → Las → Deburring → Coiling Water → Ukuran → Straightening → Cutting → Meja Run-out Advantage 1.bandhingake kanthi cara mbentuk persegi lan persegi panjang, cara iki luwih apik kanggo bentuk salib, komparatif, semi diameter balapan njero cilik, lan pinggirane rata, ...

  • 150*150mm Directly Forming to Square

    150 * 150mm Langsung Kanggo ...

    Deskripsi Produk Formulir persegi utawa persegi dowo dibentuk sadurunge ngelas tabung. Model LW600 (150x150mm) Langsung Mbentuk menyang Pabrik Tabung Persegi lan Rectangular Pembentuk kothak utawa persegi dowo dibentuk sadurunge welding tabung, kanthi kaluwihan penting babagan pengurangan biaya listrik lan materi. Koil Baja Aliran Proses → Uncoiling → Flattening / Leveling → Cutting & Gunting Gunting → Coil Accumulator → Forming → Welding → Deburring → Coiling Water → Ukuran → Straightening → Cutt ...

  • Sheet Pile Machine

    Mesin Pile Lembar

PAWARTA

Layanan Pisanan

  • Bentenipun Pipa Gandheng Spiral lan Pipa Gandheng Lurus

    Bentenane utama antarane rong pipa gandheng pipa las spiral lan pipa gandheng lurus yaiku bedane bentuk las. Pipa gandheng spiral yaiku baja struktural karbon karbon rendah utawa strip baja struktural paduan kurang digulung dadi tabung kosong kanthi sudut heliks tartamtu (uga diarani bentuk ...

  • Pangembangan Pipa baja ERW

    Pipa gandheng lempeng frekuensi tinggi (ERW) yaiku pelat koil sing digulung panas sing dibentuk dening mesin pembentuk, nggunakake efek kulit lan efek jarak arus frekuensi dhuwur kanggo dadi panas lan nyawiji ing sisih kosong tabung, lan ngelas tekanan ing tumindak roller remet Kanggo nggayuh ...