Mesin Packing Otomatis

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

KIRIM INQUIRY

Tag Produk

Tabung Baja & Mesin Pipa Otomatis:

Otomatis Stacking lan Bundling Machine
Mesin pengepakan otomatis digunakake kanggo nglumpukake, tumpukan pipa baja dadi 6 utawa 4 sudhut, lan bundel kanthi otomatis. Mlaku kanthi stabil tanpa operasi manual. Kangge, ngilangi gangguan swara lan ngetokake kaget saka pipa baja. Baris pengepakan kita bisa ningkatake kualitas pipa lan efisiensi produksi, nyuda biaya, uga ngilangi bebaya keamanan potensial.

Kauntungan

1. Numpuk lan Paket kanthi OTOMATIS.
2. tabung lumahing sing sampurna.
3. Kurang tenaga kerja, Tenaga kerja sing luwih murah.
4. Operasi otomatis, rame ngisor.

Prosedur kerja

Pipa diangkut menyang area pengepakan kanthi meja sing entek:
1. Pipa dadi mesin pengepakan
Pipa kasebut bakal dialih menyang piranti transportasi rantai mesin kemasan kanthi piranti puter pipa banjur dipindhah menyang posisi ngetang pipa;
2. Pipa ngetung lan numpuk
Sistem kasebut duwe program sing disetel yaiku pirang-pirang pipa sing dibutuhake ing bundel kanthi ukuran sing beda-beda, banjur sistem bakal ngirim supaya mesin ngetung lan nglumpukake lapisan pipa kanthi lapisan nganti pipa cukup diklumpukake mudhun dhuwure siji lapisan nalika siji lapisan pipo diklumpukake lan di-push menyang piranti sing nglumpukake one uga ana siji piranti alignment pungkasan ing salah sawijining pucuk;
3. Transportasi bunder
Bungkus pipa kabeh bakal dipindhah menyang posisi bundling kanthi mobil sing ngeterake, banjur piranti sing ngoleksi bakal bali menyang posisi ngoleksi ngenteni bundel anyar;
4. Piranti bundling otomatis
Piranti bundling otomatis sing digantung bakal digunakake minangka syarat posisi sabuk bundling sing disetel langkah demi langkah; kemajuane yaiku: mesin bundling bakal mudhun menyang posisi bundling lan ngubungi lapisan ndhuwur pipa, saluran pandhuan sabuk bakal ditutup, sirah bundling bakal ngetokake sabuk, nyambungake ujung sabuk, banjur ngencengi sabuk, gesper lan banjur motong sabuk; sawise saluran pandhuan sabuk bakal mbukak, sirah bundling bakal bali menyang posisi asli lan nyiyapake bundling sabanjure;
Pipa sing dibuntel bakal diangkut menyang posisi sing disimpen kanthi piranti transportasi rantai nyimpen, mobil sing ngeterake bakal bali lan ngenteni buntelan sabanjure;
5.Sisting
Area nyimpen bakal nyimpen telung bundel lan bakal dipindhah menyang area pipa sing wis rampung dening crane;
Bersepeda: kabeh proses bakal dikontrol dening PLC industri kanthi otomatis, uga duwe fungsi kontrol manual lan otomatis kanggo njamin produksi terus-terusan lan daya tahan kerja;


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. P: Apa sampeyan produsen?
    A: Ya, Kita produsen. Luwih saka 15 taun R&D lan Pengalaman Manufaktur. Kita nggunakake luwih saka 130 peralatan mesin CNC kanggo njamin produk sing sampurna.
     
    2. P: Apa syarat pembayaran sing sampeyan tampa?
    A: Kita fleksibel babagan syarat pambayaran, hubungi kita kanggo rincian.

    3. P: Informasi apa sing sampeyan butuhake kanggo menehi kutipan?
    A: 1. Kekuwatan Hasil Maksimum materi,
    2. Kabeh ukuran pipa sing dibutuhake (ing mm),
    3. Kekandelan tembok (min-max)

    4. P: Apa kaluwihan sampeyan?
    A: 1. Teknologi enggo bareng cetakan majeng (FFX, Square Forming Direct). Ngirit akeh investasi.
    2. Teknologi pangowahan cepet paling anyar kanggo nambah output lan nyuda intensitas tenaga kerja.
    3. Luwih saka 15 taun R&D lan Pengalaman Manufaktur.
    4. 130 peralatan mesin CNC kanggo njamin produk sing sampurna.
    5. Disesuaikan Miturut Syarat Pelanggan.

    5. P: Apa sampeyan duwe dhukungan sawise adol?
    A: Ya wis. Kita duwe tim instalasi profesional-10 lan profesional sing kuwat.

    6. T: Kepiye layanan sampeyan?
    A: (1) Garansi setaun.
    (2) Nyedhiyakake suku cadang kanggo wektu urip kanthi rega biaya.
    (3) Nyedhiyakake dhukungan teknis Video, Instalasi lapangan, komisioning lan pelatihan, dhukungan online, Insinyur sing kasedhiya kanggo mesin layanan ing jaban rangkah.
    (4) Nyedhiyakake layanan teknis kanggo pembaharuan fasilitas, perbaikan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk