Saw Cutting Kadhemen

Katrangan singkat:

Saw pemotong kadhemen bisa nganti presisi dhuwur (± 1.0mm) lan ujung pipa lancar tanpa burr. Kalorone apik kanggo produk karbon & stainless steel.

Kita uga bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.


Detail Produk

FAQ

KIRIM INQUIRY

Tag Produk

Katrangan Produk

Saw pemotong kadhemen bisa nganti presisi dhuwur (± 1.0mm) lan ujung pipa lancar tanpa burr. Kalorone apik kanggo produk karbon & stainless steel.

Rincian Produk

1. Otomatis nglereni inline.
2. Layar tutul LCD.
3. Kacepetan dhuwur lan nglereni presisi dhuwur.
4. Permukaan nglereni sing apik banget, ora ana bolongan & ngirit biaya.

Dhaptar Model

Model NO. Diameter pipa baja (mm) Ketebalan pipa baja (mm) Kacepetan maksimal (M / mnt)
Φ25 Φ6-30 0.3-2.0 120
Φ32 Φ8-38 0.3-2.0 120
Φ50 Φ20-63.5 0.6-2.5 100
Φ76 Φ25-76 0.8-3.0 100
Φ89 Φ25-105 0.8-4.0 80
Φ114 Φ50-130 1.2-5.0 60
Φ168 Φ80-168 2.0-6.0 60

Komponen Utama Peralatan

1. Mesin utama
2. sistem hidrolik
3. tuan rumah utama cut-off
4. Meja operasi (kabinet kontrol listrik: dipasang ing kamar kontrol listrik)
5. roller pangukuran cepet

Cold Cutting Saw

Spesifikasi

Parameter Teknis

Materi

Baja Karbon

Kekuwatan sing kuat

<400N / mm2

Ukuran Pipa

Pipa Babak

48 ~ 127mm

Pipa Kothak

40 * 40 ~ 100 * 100mm

Pipa Rectangle

50 * 30 ~ 140 * 60mm

Kandel

1.0 ~ 5.0mm

Dawa Nglereni

<32 Nyetel Terus

Kacepetan

Maks. 80 m / mnt

Motor Servo / AC

Motor nyopir

YASKAWA / SIEMENS

Motor Pakan

YASKAWA / SIEMENS

Motor Nglereni

YASKAWA / SIEMENS

Saw Blades

HSS / Points


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. P: Apa sampeyan produsen?
    A: Ya, Kita produsen. Luwih saka 15 taun R&D lan Pengalaman Manufaktur. Kita nggunakake luwih saka 130 peralatan mesin CNC kanggo njamin produk sing sampurna.
     
    2. P: Apa syarat pembayaran sing sampeyan tampa?
    A: Kita fleksibel babagan syarat pambayaran, hubungi kita kanggo rincian.

    3. P: Informasi apa sing sampeyan butuhake kanggo menehi kutipan?
    A: 1. Kekuwatan Hasil Maksimum materi,
    2. Kabeh ukuran pipa sing dibutuhake (ing mm),
    3. Kekandelan tembok (min-max)

    4. P: Apa kaluwihan sampeyan?
    A: 1. Teknologi enggo bareng cetakan majeng (FFX, Square Forming Direct). Ngirit akeh investasi.
    2. Teknologi pangowahan cepet paling anyar kanggo nambah output lan nyuda intensitas tenaga kerja.
    3. Luwih saka 15 taun R&D lan Pengalaman Manufaktur.
    4. 130 peralatan mesin CNC kanggo njamin produk sing sampurna.
    5. Disesuaikan Miturut Syarat Pelanggan.

    5. P: Apa sampeyan duwe dhukungan sawise adol?
    A: Ya wis. Kita duwe tim instalasi profesional-10 lan profesional sing kuwat.

    6. T: Kepiye layanan sampeyan?
    A: (1) Garansi setaun.
    (2) Nyedhiyakake suku cadang kanggo wektu urip kanthi rega biaya.
    (3) Nyedhiyakake dhukungan teknis Video, Instalasi lapangan, komisioning lan pelatihan, dhukungan online, Insinyur sing kasedhiya kanggo mesin layanan ing jaban rangkah.
    (4) Nyedhiyakake layanan teknis kanggo pembaharuan fasilitas, perbaikan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita