Flattener

Katrangan singkat:

Flattener digunakake kanggo rata ujung strip baja sawise uncoiler, kalebu gulung pinching lan roll flattening, Nyedhiyakake kenyamanan kanggo proses pemrosesan geser & las sabanjure

Kita uga bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.


Detail Produk

FAQ

KIRIM INQUIRY

Tag Produk

Katrangan Produk

Flattener digunakake kanggo rata ujung strip baja sawise uncoiler, kalebu gulung pinching lan roll flattening, Nyedhiyakake kenyamanan kanggo proses pemrosesan geser & las sabanjure

Spesifikasi

Jinis Jembar (mm) Kandel (mm) Kacepetan (m / mnt) Struktur
Φ50 40 ~ 200 0,8 ~ 3.0 12 5 rol
Φ76 100 ~ 260 0,8 ~ 3.5 12 5 rol
Φ127 120 ~ 400 1.0 ~ 4.0 8 5 rol
140 160 ~ 440 1.0 ~ 4.5 6 7dhaptar
165 280 ~ 520 2.0 ~ 6.0 6 7dhaptar
Φ219 360 ~ 700 2.0 ~ 8.0 6 7dhaptar
Φ273 520 ~ 860 4.0 ~ 10.0 6 7dhaptar
Φ325 500 ~ 1020 4.0 ~ 12.0 6 7dhaptar
Φ426 600 ~ 1300 6.0 ~ 16.0 6 7dhaptar
508 700 ~ 1650 6.0 ~ 18.0 6 7dhaptar
Φ630 900 ~ 2000 6.0 ~ 22.0 6 7dhaptar

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. P: Apa sampeyan produsen?
    A: Ya, Kita produsen. Luwih saka 15 taun R&D lan Pengalaman Manufaktur. Kita nggunakake luwih saka 130 peralatan mesin CNC kanggo njamin produk sing sampurna.
     
    2. P: Apa syarat pembayaran sing sampeyan tampa?
    A: Kita fleksibel babagan syarat pambayaran, hubungi kita kanggo rincian.

    3. P: Informasi apa sing sampeyan butuhake kanggo menehi kutipan?
    A: 1. Kekuwatan Hasil Maksimum materi,
    2. Kabeh ukuran pipa sing dibutuhake (ing mm),
    3. Kekandelan tembok (min-max)

    4. P: Apa kaluwihan sampeyan?
    A: 1. Teknologi enggo bareng cetakan majeng (FFX, Square Forming Direct). Ngirit akeh investasi.
    2. Teknologi pangowahan cepet paling anyar kanggo nambah output lan nyuda intensitas tenaga kerja.
    3. Luwih saka 15 taun R&D lan Pengalaman Manufaktur.
    4. 130 peralatan mesin CNC kanggo njamin produk sing sampurna.
    5. Disesuaikan Miturut Syarat Pelanggan.

    5. P: Apa sampeyan duwe dhukungan sawise adol?
    A: Ya wis. Kita duwe tim instalasi profesional-10 lan profesional sing kuwat.

    6. T: Kepiye layanan sampeyan?
    A: (1) Garansi setaun.
    (2) Nyedhiyakake suku cadang kanggo wektu urip kanthi rega biaya.
    (3) Nyedhiyakake dhukungan teknis Video, Instalasi lapangan, komisioning lan pelatihan, dhukungan online, Insinyur sing kasedhiya kanggo mesin layanan ing jaban rangkah.
    (4) Nyedhiyakake layanan teknis kanggo pembaharuan fasilitas, perbaikan.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita