Pabrik Tabung

Tube Mill

1. Ing taun 2020. Chongqi, China.
ERW300x300x16mm, Teknologi Formulir Kuadrat Langsung, Kanthi fungsi ngasilake produksi kadhemen.

Tube Mill2

2. Ing taun 2020.Guangdong, China.
ERW300x300x14mm, Teknologi Formulir Persegi Langsung, Pangaturan Motor.

Tube Mill3

Tube Mill4

3. Ing taun 2020. Shandong, China.
ERW200x200x10mm, YS700MPa, Teknologi Formulir Persegi Langsung, Pangaturan Motor.

4. Ing taun 2019, Argentina.
ERW203 / 160x160mm. FFX + Teknologi Persegi Langsung. Sistem Ngowahi Ukuran Siemens Kanthi Kanthi Siemens. Teknologi Roller Share-Use sing paling apik kanggo pipa Round + Square.

ERW110mm×110mm×5mm Tube Mill 01

Tube Mill5

5. Ing taun 2019, Shangdong, China.
ERW110x110x5mm, YS700MPa, Teknologi Formulir Persegi Langsung.

6. Ing taun 2019, Peru.
ERW76x3.5mm, 2 set, Ganti Cepet nganggo Platform; Ing taun 2020, PeruERW127x5mm, 1 set, Ganti Cepet nganggo Platform.

Tube Mill6

7. Ing taun 2020, Uzbekistan.
ERW76mm, Nganyarke kanggo Nggawe, Las, Ukuran & Flying Saw.

Tube Mill7

8. Ing taun 2020, Brasil.
ERW32x1.6x140m / min.