Piranti Nyemprot Seng

Katrangan singkat:

Iki biasane digunakake ing menara Besi, tiang lampu, jembatan, gerbang sluice, bahan konstruksi lan struktur baja antisepis awet lan pengeringan kertas, roller cetak, crankshaft lan permukaan benda kerja liyane, uga cocog kanggo lapisan permukaan kapasitor.

Kita uga bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.


Detail Produk

FAQ

KIRIM INQUIRY

Tag Produk

Piranti Nyemprot Seng

Iki biasane digunakake ing menara Besi, tiang lampu, jembatan, gerbang sluice, bahan konstruksi lan struktur baja antisepis awet lan pengeringan kertas, roller cetak, crankshaft lan permukaan benda kerja liyane, uga cocog kanggo lapisan permukaan kapasitor.

Spesifikatif

Parameter

Bobot pistol Semprot 2,65kg
Daya Input 380V (3 Phase) 50HZ
Daya Output 16KW
Maks. Saiki 400 A
Tegangan noload output 18 ~ 44v
Siklus Tugas (300A) 100%
Bobot 178kg
Tekanan Udara ≥0.5MPa / 1.85m³ / min
Senapan semprotan menehi gravitasi slik ≥8kg
Kacepetan feed kabel Diatur
Bahan lapisan Diameter (mm) Saiki (A) Voltase loop terbuka (V) Tutup Udara (mm) Maks. Efisiensi (kg / jam)
Seng Φ1.2 ~ 3.0 80 ~ 120 18 ~ 30 Φ6 ~ 8 16 ~ 30
Aluminium Φ1.2 ~ 3.0 120 ~ 240 25 ~ 38 Φ6 ~ 8 5.2 ~ 9.5
Tembaga Φ2.0 150 ~ 200 35 ~ 40 Φ7 ~ 8 3.5 ~ 6
Baja karton dhuwur Φ2.0 150 ~ 200 10 ~ 44 Φ8 4.0 ~ 5.5
Waja tahan karat Φ2.0 150 ~ 220 10 ~ 44 Φ8 4.0 ~ 5.5
Zn-Al, Pb-Sn Φ1.2 ~ 2.0 80 ~ 110 18 ~ 28 Φ7

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. P: Apa sampeyan produsen?
    A: Ya, Kita produsen. Luwih saka 15 taun R&D lan Pengalaman Manufaktur. Kita nggunakake luwih saka 130 peralatan mesin CNC kanggo njamin produk sing sampurna.
     
    2. P: Apa syarat pembayaran sing sampeyan tampa?
    A: Kita fleksibel babagan syarat pambayaran, hubungi kita kanggo rincian.

    3. P: Informasi apa sing sampeyan butuhake kanggo menehi kutipan?
    A: 1. Kekuwatan Hasil Maksimum materi,
    2. Kabeh ukuran pipa sing dibutuhake (ing mm),
    3. Kekandelan tembok (min-max)

    4. P: Apa kaluwihan sampeyan?
    A: 1. Teknologi enggo bareng cetakan majeng (FFX, Square Forming Direct). Ngirit akeh investasi.
    2. Teknologi pangowahan cepet paling anyar kanggo nambah output lan nyuda intensitas tenaga kerja.
    3. Luwih saka 15 taun R&D lan Pengalaman Manufaktur.
    4. 130 peralatan mesin CNC kanggo njamin produk sing sampurna.
    5. Disesuaikan Miturut Syarat Pelanggan.

    5. P: Apa sampeyan duwe dhukungan sawise adol?
    A: Ya wis. Kita duwe tim instalasi profesional-10 lan profesional sing kuwat.

    6. T: Kepiye layanan sampeyan?
    A: (1) Garansi setaun.
    (2) Nyedhiyakake suku cadang kanggo wektu urip kanthi rega biaya.
    (3) Nyedhiyakake dhukungan teknis Video, Instalasi lapangan, komisioning lan pelatihan, dhukungan online, Insinyur sing kasedhiya kanggo mesin layanan ing jaban rangkah.
    (4) Nyedhiyakake layanan teknis kanggo pembaharuan fasilitas, perbaikan.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita