Rol

Katrangan singkat:

Digunakake kanggo mbentuk tabung baja, set rol tartamtu bisa digunakake kanggo mbengkongake baja strip menyang tabung baja kanthi Diameter sing dibutuhake.

Kita uga bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.


Detail Produk

FAQ

KIRIM INQUIRY

Tag Produk

Katrangan Produk

Digunakake kanggo mbentuk tabung baja, set rol tartamtu bisa digunakake kanggo mbengkongake baja strip menyang tabung baja kanthi Diameter sing dibutuhake.

Proses Roller Tube

Kanggo entuk mode sing berkualitas, kita nggawe sistem kontrol kualitas lan ngetrapake proses iki: Bahan baku - bahan gergaji - proses kasar - Pengeboran - pagawean pungkasan - polesan roller - Kode Ketik - inspeksi produk semi-rampung - perawatan panas - bolongan grinding - nglereni mati horisontal - inspeksi kualitas - reresik minyak - bungkus

Spesifikasi

Materi GCr15, Cr12, Cr12MoV, Bisa disesuaikan
Atose roller HRC58-62
Jero hardening quench ≥ 10mm
Kasar permukaan Ra≤0.8um

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. P: Apa sampeyan produsen?
    A: Ya, Kita produsen. Luwih saka 15 taun R&D lan Pengalaman Manufaktur. Kita nggunakake luwih saka 130 peralatan mesin CNC kanggo njamin produk sing sampurna.
     
    2. P: Apa syarat pembayaran sing sampeyan tampa?
    A: Kita fleksibel babagan syarat pambayaran, hubungi kita kanggo rincian.

    3. P: Informasi apa sing sampeyan butuhake kanggo menehi kutipan?
    A: 1. Kekuwatan Hasil Maksimum materi,
    2. Kabeh ukuran pipa sing dibutuhake (ing mm),
    3. Kekandelan tembok (min-max)

    4. P: Apa kaluwihan sampeyan?
    A: 1. Teknologi enggo bareng cetakan majeng (FFX, Square Forming Direct). Ngirit akeh investasi.
    2. Teknologi pangowahan cepet paling anyar kanggo nambah output lan nyuda intensitas tenaga kerja.
    3. Luwih saka 15 taun R&D lan Pengalaman Manufaktur.
    4. 130 peralatan mesin CNC kanggo njamin produk sing sampurna.
    5. Disesuaikan Miturut Syarat Pelanggan.

    5. P: Apa sampeyan duwe dhukungan sawise adol?
    A: Ya wis. Kita duwe tim instalasi profesional-10 lan profesional sing kuwat.

    6. T: Kepiye layanan sampeyan?
    A: (1) Garansi setaun.
    (2) Nyedhiyakake suku cadang kanggo wektu urip kanthi rega biaya.
    (3) Nyedhiyakake dhukungan teknis Video, Instalasi lapangan, komisioning lan pelatihan, dhukungan online, Insinyur sing kasedhiya kanggo mesin layanan ing jaban rangkah.
    (4) Nyedhiyakake layanan teknis kanggo pembaharuan fasilitas, perbaikan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita