HF Solid Sate Welder

Katrangan singkat:

Alat pengukur tabung frekuensi tinggi negara padat kanggo baja karbon, tembaga aluminium, tabung / pipa stainless steel. Kabel kabeh solid state HFwelder kasusun saka kabinet pembetulan switch, kabinet output inverter, krenjang 2-D sing bisa diatur, sirkulasi sistem pendingin banyu alus lan kabinet operasi pusat.

Kita uga bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.


Detail Produk

FAQ

KIRIM INQUIRY

Tag Produk

Katrangan Produk

Alat pengukur tabung frekuensi tinggi negara padat kanggo baja karbon, tembaga aluminium, tabung / pipa stainless steel. Kabel kabeh solid state HFwelder kasusun saka kabinet pembetulan switch, kabinet output inverter, krenjang 2-D sing bisa diatur, sirkulasi sistem pendingin banyu alus lan kabinet operasi pusat.

Kauntungan

1. Bebas polusi, swara sithik, ora ana banyu limbah lan ora ana gas sampah. Banyu sirkulasi digunakake kanggo produksi adhem, ngirit energi, nglindhungi lingkungan lan ngirit tenaga kerja.
2. Cocog kanggo kabeh lapisan masyarakat kayata pertanian lan produksi industri.
3. peralatan pipa las duwe kualitas apik, kondhisi las las sing apik, kurang burr, kacepetan cepet, ngirit energi lan biaya.
4. Kualitas las sing apik, kacepetan las sing cepet lan konsumsi daya sing sithik, wis ditrapake lan ditrapake.
5. Ngirit akeh wektu lan komponen pamrosesan logam.

Spesifikasi

Daya las (KW) Pipa OD (mm) Kandel (mm) Kacepetan Makarya (m / mnt)
100 10 ~ 50 0,3 ~ 2.0 120
200 32 ~ 76 1.0 ~ 3.0 120
250 32 ~ 76 1.0 ~ 4.0 120
300 45 ~ 114 1,5 ~ 4,5 ≤90
400 45 ~ 165 1,5 ~ 4,5 ≤80
500 76 ~ 219 2.0 ~ 6.5 ≤80
600 76 ~ 273 3.0 ~ 9.0 ≤60
800 89 ~ 325 4.0 ~ 12.7 ≤50
1000 165 ~ 610 6.0 ~ 19.0 ≤30

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. P: Apa sampeyan produsen?
    A: Ya, Kita produsen. Luwih saka 15 taun R&D lan Pengalaman Manufaktur. Kita nggunakake luwih saka 130 peralatan mesin CNC kanggo njamin produk sing sampurna.
     
    2. P: Apa syarat pembayaran sing sampeyan tampa?
    A: Kita fleksibel babagan syarat pambayaran, hubungi kita kanggo rincian.

    3. P: Informasi apa sing sampeyan butuhake kanggo menehi kutipan?
    A: 1. Kekuwatan Hasil Maksimum materi,
    2. Kabeh ukuran pipa sing dibutuhake (ing mm),
    3. Kekandelan tembok (min-max)

    4. P: Apa kaluwihan sampeyan?
    A: 1. Teknologi enggo bareng cetakan majeng (FFX, Square Forming Direct). Ngirit akeh investasi.
    2. Teknologi pangowahan cepet paling anyar kanggo nambah output lan nyuda intensitas tenaga kerja.
    3. Luwih saka 15 taun R&D lan Pengalaman Manufaktur.
    4. 130 peralatan mesin CNC kanggo njamin produk sing sampurna.
    5. Disesuaikan Miturut Syarat Pelanggan.

    5. P: Apa sampeyan duwe dhukungan sawise adol?
    A: Ya wis. Kita duwe tim instalasi profesional-10 lan profesional sing kuwat.

    6. T: Kepiye layanan sampeyan?
    A: (1) Garansi setaun.
    (2) Nyedhiyakake suku cadang kanggo wektu urip kanthi rega biaya.
    (3) Nyedhiyakake dhukungan teknis Video, Instalasi lapangan, komisioning lan pelatihan, dhukungan online, Insinyur sing kasedhiya kanggo mesin layanan ing jaban rangkah.
    (4) Nyedhiyakake layanan teknis kanggo pembaharuan fasilitas, perbaikan.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk