Pangembangan Pipa baja ERW

Pipa gandheng lempeng frekuensi tinggi (ERW) yaiku piring koil sing digulung panas sing dibentuk dening mesin pembentuk, nggunakake efek kulit lan efek jarak arus frekuensi dhuwur kanggo dadi panas lan nyawiji ing sisih kosong tabung, lan las tekanan ing tumindak roller remet Kanggo nggayuh produksi. Cara las resistensi frekuensi dhuwur ditrapake kanggo produksi pipa las ing taun 1950an. Ing sepuluh taun kepungkur, teknologi produksi wis dadi luwih sampurna, lan kualitas produk terus ditingkatake. Kaping pisanan yaiku kualitas bahan baku sing digunakake ing produksi ERW wis apik banget.

Kapindho, kontrol otomatis komputer diwujudake ing proses produksi pipa baja kaliber ERW sing gedhe lan medium sing mbentuk perawatan panas las, lan energi input panas sajrone proses las frekuensi dhuwur dikontrol kanthi efektif karo sistem kompensasi otomatis komputer, nyegah energi input panas las dadi kurang Pengelasan adhem sing adhem, las virtual lan panas banget disebabake dening energi input panas sing dhuwur.


Wektu kiriman: Okt-28-2020