Bentenipun Pipa Gandheng Spiral lan Pipa Gandheng Lurus

Bentenane utama antarane rong pipa gandheng pipa las spiral lan pipa gandheng lurus yaiku bedane bentuk las.

Pipa gandheng spiral yaiku baja struktural karbon karbon rendah utawa strip baja struktural paduan kurang digulung dadi tabung kosong kanthi sudut heliks tartamtu (uga diarani sudut pembentuk), banjur gandheng lan digawe dadi pipa, sing bisa nggunakake strip sempit produksi baja pipa baja diameter gedhe. Pipa gandheng spiral utamane pipa gandheng busur sing dicelupake spiral (SSAW), sing asring digunakake kanggo pambangun macem-macem pipa gas ing China. Spesifikasi kasebut ditulis kanthi "diameter njaba * kekandelan tembok". Pipa gandheng spiral dilas siji-sisi lan gandheng kaping pindho. Pipa sing dilas kudu mesthekake yen tes hidrolik lan kekuatan tarik lan kinerja tikungan adhem saka las kasebut tundhuk karo peraturan.

Pipa gandheng lurus yaiku arus frekuensi dhuwur lan langkah efek jarak sing bakal digawe lapisan solder sadurunge welding digawe dening mesin cetakan, lan pinggiran tabung kosong digawe panas lan dilebur, lan dipasang kanthi meksa tekanan tartamtu, cetakan adhem. Pipa gandheng lurus frekuensi dhuwur digunakake ing pojok pipa kosong dileburake karo arus frekuensi tinggi (ERW), sing diarani pipa gandheng busur sing lurus (LSAW) kanthi lebur nganggo busur listrik.

Kekuwatan pipa gandheng spiral umume luwih dhuwur tinimbang pipa gandheng lurus. Proses produksi utama yaiku las busur ing jero banyu. Pipa gandheng spiral bisa ngasilake pipa gandheng kanthi diameter pipa sing beda kanthi jembarane kosong, lan uga bisa ngasilake pipa gandheng kanthi diameter luwih gedhe kanthi kosong.

Proses produksi pipa gandheng lurus cukup gampang, utamane ing proses produksi, sing dipérang dadi pipa las las lempeng frekuensi dhuwur lan pipa gandheng busur gandheng. Pipa gandheng lurus duwe efisiensi produksi sing dhuwur, biaya murah lan pangembangan cepet.

Nanging, dibandhingake karo pipa gandheng pipa lurus kanthi dawane padha, dawa las ditambah 30 nganti 100, lan kacepetan produksi sithik. Mula, pipa gandheng diameter sing luwih cilik biasane dilas las, dene pipa gandheng diameter gedhe biasane dilas spiral.


Wektu kiriman: Okt-28-2020