Pabrik Tabung ERW 127mm

Katrangan singkat:

Pabrik tabung ERW127 / pabrik pipa / produksi pipa las / Mesin pipa digunakake kanggo ngasilake pipa baja 48mm ~ 127mm ing OD lan 1.5mm ~ 5.0mm ketebalan tembok, uga pipa kothak lan rerctangular sing cocog.
Kita uga bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.


Detail Produk

FAQ

KIRIM INQUIRY

Tag Produk

Deskripsi Produksi

Pabrik tabung ERW127 / pabrik pipa / produksi pipa las / Mesin pipa digunakake kanggo ngasilake pipa baja 48mm ~ 127mm ing OD lan 1.5mm ~ 5.0mm ketebalan tembok, uga pipa kothak lan rerctangular sing cocog.
LamaranGI, Konstruksi, Otomotif, Tabung Mekanik Umum,Perabotan, Pertanian, Kimia, Minyak, Gas, Saluran, Prasarana.

Alur Proses

Koil Baja Double-arm Uncoiler Guntingan & Watesan Gunting lan Pungkasan Akumulator Koil Forming (Unit Flattening + Unit Driving Utama + Forming Unit + Unit Pandhuan + Unit Las Induksi Frekuensi Tinggi + Roller Squeeze) Deburring Cooling Banyu Ukuran & Lurus Nglereni Sawing Conveyor Pipa Kemasan Panyimpenan Gudang

p2

Kaluwihan

1. presisi dhuwur
2. Efisiensi Produksi Dhuwur, Kecepatan garis bisa nganti 120m / menit
3.Kuwat Dhuwur, Mesin kasebut bisa digunakake kanthi kacepetan kanthi cepet, sing bisa ningkatake kualitas produk.
4. Tingkat produk sing apik, tekan 96,5%
5. sampah sing murah, limbah unit sing murah lan biaya produksi sing murah.

Spesifikasi

Bahan Baku

Bahan Koil

Baja Karbon Rendah, Q235, Q195

Jembar

150mm-400mm

Kekandelan:

1.5mm-4.5mm

ID Koil

Φ580-φ630mm

Koil OD

Maksimum φ2000mm

Bobot Koil

5.0-6.0 Ton

Kapasitas Produksi

Pipa Babak

48mm - 127mm

Pipa Kothak & persegi Panjang

40 * 40mm - 100 * 100mm

Kandel Tembok

1.0- 5.0mm (Pipa Babak)
1.0 - 4.5mm (Pipa Persegi)

Kacepetan

Maks. 70m / menit

Panjang Pipa

5m - 12m

Kahanan Lokakarya

Daya Dinamis

380V, 3-phase,

50Hz (gumantung karo fasilitas lokal)

Kekuwatan Kontrol

220V, fase tunggal, 50 Hz

Ukuran kabeh baris

70m X 6m L * W


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. P: Apa sampeyan produsen?
    A: Ya, Kita produsen. Luwih saka 15 taun R&D lan Pengalaman Manufaktur. Kita nggunakake luwih saka 130 peralatan mesin CNC kanggo njamin produk sing sampurna.
     
    2. P: Apa syarat pembayaran sing sampeyan tampa?
    A: Kita fleksibel babagan syarat pambayaran, hubungi kita kanggo rincian.

    3. P: Informasi apa sing sampeyan butuhake kanggo menehi kutipan?
    A: 1. Kekuwatan Hasil Maksimum materi,
    2. Kabeh ukuran pipa sing dibutuhake (ing mm),
    3. Kekandelan tembok (min-max)

    4. P: Apa kaluwihan sampeyan?
    A: 1. Teknologi enggo bareng cetakan majeng (FFX, Square Forming Direct). Ngirit akeh investasi.
    2. Teknologi pangowahan cepet paling anyar kanggo nambah output lan nyuda intensitas tenaga kerja.
    3. Luwih saka 15 taun R&D lan Pengalaman Manufaktur.
    4. 130 peralatan mesin CNC kanggo njamin produk sing sampurna.
    5. Disesuaikan Miturut Syarat Pelanggan.

    5. P: Apa sampeyan duwe dhukungan sawise adol?
    A: Ya wis. Kita duwe tim instalasi profesional-10 lan profesional sing kuwat.

    6. T: Kepiye layanan sampeyan?
    A: (1) Garansi setaun.
    (2) Nyedhiyakake suku cadang kanggo wektu urip kanthi rega biaya.
    (3) Nyedhiyakake dhukungan teknis Video, Instalasi lapangan, komisioning lan pelatihan, dhukungan online, Insinyur sing kasedhiya kanggo mesin layanan ing jaban rangkah.
    (4) Nyedhiyakake layanan teknis kanggo pembaharuan fasilitas, perbaikan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk